Автопарк
Новини
Застраховки
Към магазина

Услуги

Покупко-продажба

Покупко-продажбата на автомобил е бутикова услуга предлагана от нашия бранд. Работим с малък брой клиенти и обръщаме персонално внимание на всеки наш Вас. Услугите се изпълняват срещу заплащане на комисионна.

Покупка на автомобил

Ние знаем, че информираният избор при покупка на автомобил е най-важен и тук се намесва нашият опит. От консултация, през търсене на нашия пазар, избиране на подходящ екземпляр, закупуването му, последващата регистрация и обслужване, та до момента, в който автомобилът е напълно Ваш. Всичко това се изпълнява от нас, разбира се под вашето наблюдение и съгласие на всяка важна стъпка.

! Извършването на тази услуга отнема между 1-4 седмици, в зависимост от предлагането на пазара.

Цената за услугата „Покупко-продажба на МПС“ е между 5-15% от стойността на автомобила. Тя се формира от няколко фактора – модел МПС, стойността му, времето за закупуване и др. Комисионната се договаря на място.

Продажба на автомобил

Да продадеш колата си на пръв поглед звучи, като една лесна задача. Всеки, който обаче се е сблъсквал с този процес знае, колко досаден може да бъде. От подготвянето на автомобила в подходяща за продаване визия, през качването на обявата, та до най-любимото – десетките разговори, пазарлъци и огледи от потенциални клиенти.
Тук отново се намесваме ние, като изземем тежестта от целия този процес и продадем колата ви на желаната от Вас сума!

Също така разполагаме с паркинг, в който може да съхраняваме вашият автомобил, до момента на продажбата му.

За допълнителна информация: 0885 95 38 77

 

Свържи се с нас

Имаш въпроси и не можеш да намериш отговор на тях? Не се колебай да се свържеш с нас!
Свържи се с нас
Автомобилът е страст
cartcrossmenuarrow-up